Виробництво сільськогосподарських культур 
за категоріями господарств на 1 липня 2019 року
| 
 | 
 Зібрана площа  | 
 Обсяг виробництва (валовий збір)  | 
 Урожайність, 
  | 
|||
| 
 га  | 
 у % до
  | 
 ц  | 
 у % до
  | 
 ц  | 
 у % до
  | 
|
| 
 Господарства усіх категорій  | 
||||||
| 
 Культури зернові та зернобобові1  | 
 482  | 
 265,4  | 
 28426  | 
 214,2  | 
 59,0  | 
 80,7  | 
| 
 у тому числі  | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| 
 пшениця  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 ячмінь  | 
 482  | 
 265,4  | 
 28426  | 
 214,2  | 
 59,0  | 
 80,7  | 
| 
 кукурудза на зерно  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Буряк цукровий фабричний  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Соняшник1  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий)  | 
 263  | 
 97,6  | 
 6522  | 
 101,3  | 
 24,8  | 
 103,8  | 
| 
 Соя  | 
 –  | 
 –  | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| 
 Картопля  | 
 436  | 
 114,7  | 
 54420  | 
 115,5  | 
 125  | 
 100,8  | 
| 
 Культури овочеві відкритого ґрунту  | 
 369  | 
 112,5  | 
 39436  | 
 106,2  | 
 107  | 
 94,7  | 
| 
 Культури плодові та ягідні  | 
 х  | 
 х  | 
 192162  | 
 101,6  | 
 х  | 
 х  | 
| 
 Підприємства  | 
||||||
| 
 Культури зернові та зернобобові1  | 
 482  | 
 265,4  | 
 28426  | 
 214,2  | 
 59,0  | 
 80,7  | 
| 
 у тому числі  | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| 
 пшениця  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 ячмінь  | 
 482  | 
 265,4  | 
 28426  | 
 214,2  | 
 59,0  | 
 80,7  | 
| 
 кукурудза на зерно  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Буряк цукровий фабричний  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Соняшник1  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий)  | 
 263  | 
 97,6  | 
 6522  | 
 101,3  | 
 24,8  | 
 103,8  | 
| 
 Соя  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Картопля  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Культури овочеві відкритого ґрунту  | 
 39  | 
 к  | 
 1044  | 
 к  | 
 27  | 
 к  | 
| 
 Культури плодові та ягідні  | 
 х  | 
 х  | 
 –2  | 
 –  | 
 х  | 
 х  | 
| 
 Господарства населення  | 
||||||
| 
 Культури зернові та зернобобові1  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 у тому числі  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 пшениця  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 ячмінь  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 кукурудза на зерно  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Буряк цукровий фабричний  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Соняшник1  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий)  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Соя  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
 –  | 
| 
 Картопля  | 
 436  | 
 114,7  | 
 54420  | 
 115,5  | 
 125  | 
 100,6  | 
| 
 Культури овочеві відкритого ґрунту  | 
 330  | 
 101,2  | 
 38392  | 
 104,7  | 
 116  | 
 103,4  | 
| 
 Культури плодові та ягідні  | 
 х  | 
 х  | 
 192162  | 
 101,9  | 
 х  | 
 х  | 
____________
1 У початково оприбуткованій масі.
2 Із загальної площі насаджень.